Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › RENDI I DITËS I MBLEDHJES SË ASAMBLESË KOMBËTARE TË PARTISË SOCIALISTE

Të reja

RENDI I DITËS I MBLEDHJES SË ASAMBLESË KOMBËTARE TË PARTISË SOCIALISTE

08 Oct 2020    

RENDI I DITËS I MBLEDHJES SË ASAMBLESË KOMBËTARE TË PSSH

Pjesa e parë:

I. Hapja e mbledhjes.

II. Fjala e Kryetarit të Partisë dhe Kryeministrit, z. Edi RAMA.

III. Propozimi dhe zgjedhja e organeve drejtuese të Partisë.

Pjesa e dytë:

IV.  Projekt-rregullore për organizimin dhe zhvillimin e fushatës “Zgjidh deputetin tënd”.

V.  Miratimi i Librit të Rregullave të Partisë:

 1. Projekt-rregullore: “Organizimi dhe funksionimi i AK të Partisë”;
 2. Projekt- rregullore: “Organizimi dhe funksionimi i Kryesisë së Partisë”;
 3. Projekt-rregullore: “Organizimi dhe funksionimi i Sekretariatit Ekzekutiv të Partisë”;
 4. Projekt-rregullore: “Komisioni i Garancive Statutore dhe Etikës”;
 5. Projekt-rregullore: “Kryefinancieri dhe Këshilli i Mbikëqyrjes Financiare të Partisë”;
 6. Projekt-rregullore: “Strukturat organizative vendore të Partisë”;
 7. Projekt-rregullore: “Grupi i këshilltarëve socialistë në bashki”;
 8. Projekt-rregullore: “Strukturat elektorale vendore”;
 9. Projekt-rregullore: “Kodi i Etikës në Parti”;
 10. Projekt-rregullore: “Kodi i Zgjedhjeve në Parti”;
 11. Projekt-rregullore: “Votëbesimi në Parti”;
 12. Projekt-rregullore: “Marrëdhëniet e Partisë me Organizatat e tjera”;
 13. Projekt-rregullore: “Dokumentacioni në Parti dhe administrimi i tij”.

VI. Mbyllja e mbledhjes.

Shënim: E detyrueshme mbajtja e maskës mbrojtëse nga pjesëmarrësit në mbledhje.

Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm