Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › Raporti financiar për Fushatën Zgjedhore

Të reja

Raporti financiar për Fushatën Zgjedhore

24 Sep 2021    

Raporti financiar për Fushatën Zgjedhore

Në bazë të nenit 3, vendim numër 13, datë 06.04.2021 të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe nenit 3 pika 4 mbi Raportin Financiar për Fushatën Zgjedhore, subjekti zgjedhor Partia Socialiste e Shqipërisë bën publike përmbledhjen financiare të totalit të të ardhurave dhe shpenzimeve si më poshtë vijon:

 

Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm