Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › FRESSH fushate bamiresie per te ndihmuar deputetin me te varfer te Kuvendit, Fatmir Mediu

Të reja

FRESSH fushate bamiresie per te ndihmuar deputetin me te varfer te Kuvendit, Fatmir Mediu

15 Jul 2008    
FRESSH i propozon Parlamentit Shqiptar që mes të dëmtuarve të Gërdecit të vendoset dhe emri i Z. Mediu dhe një pjesë e fondit t'i shkojë atij. Në fakt, Z. Mediu është realisht i dëmtuar prej tragjedisë së Gërdecit: pas shpërthimit të bankës së municioneve, situata e tij financiare ndryshoi në mënyrë drastike.

Si pasojë e bilancit të fundit, të bërë në lidhje me deklarimin e pasurive të deputetëve shqiptarë, i cili vuri në pah se deputeti më i varfër i Parlamentit Shqiptar është pikërisht Fatmir Mediu, Forumi Rinor Eurosocialist Shqiptar - FRESSH vendosi të nisë një fushatë të madhë bamirësie në ndihmë të tij.

Kështu, FRESSH i propozon Parlamentit Shqiptar që mes të dëmtuarve të Gërdecit të vendoset dhe emri i Z. Mediu dhe një pjesë e fondit t'i shkojë atij. Në fakt, Z. Mediu është realisht i dëmtuar prej tragjedisë së Gërdecit: pas shpërthimit të bankës së municioneve, situata e tij financiare ndryshoi në mënyrë drastike.

Gjithashtu, FRESSH fton çdo qytetar shqiptar që të kontribuojë:

1. Nëpërmjet derdhjes së parave në Llogarinë Bankare të mëposhtme:

Shpëtoni Deputetin Mediu!

Banka Shumëkombëtare e Armatimeve të Dyshimta

Numri i Llogarisë: 15 03 2008 AL

2. Kontributit të drejtëpërdrejtë: duke hedhur të holla në derrkucat e baltës që FRESSH do të shpërndajë ekskluzivisht për këtë arsye në të gjithë cepat e Tiranës.

Faleminderit për kontrubutin tuaj në këtë kauzë kaq të madhe.
Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm