Miqtë tuaj janë tashmë pjesë e familjes Socialiste!

Tani është koha juaj për t’u bashkuar për një vend me më shumë Punë, Shtet dhe Mirëqenie!

Suad Tafili

Rruga e vetme qe duhet te ndjeke ky shtet eshte reforma!

Gerald Llupo

U bera pjese me deshire sepse jam i bindur qe vetem Edi Rama dhe partia socialiste mund dhe do ta bejne shqiperine shtet anetar te be.

Miftar Shehi

Sepse ne qe jetojme jashte shqiperise kur kthehemi ne atdheun e dashur e shikojme qarte punen qe eshte bere ne keto 3 vitet e fundit !

Desada Muçolli

Partia Socialiste punoi shumë për Reformën në Drejtësi, gjë e cila do të kthejë besimin e qytetarëve tek drejtësia dhe sundimin e ligjit.

Endra Velaj

Partia Socialiste rivendosi kontrollin mbi territorin, duke prishur ndërtimet pa leje dhe duke vendosur një standard të ri në zhvillimin e qëndrueshëm social dhe ekonomik.

Inesa Begotaraj

Zgjedh Partinë Socialiste, sepse uli papunësinë në vend, rimëkëmbi ekonominë dhe nxiti investimet e huaja.

Enea Pelivani

Votoj PS, sepse bashkë me FRESSH përfaqësojnë modelin tim të aktivizimit rinor politik.

Glindxhet Madhi

Reforma në Arsimin e Lartë i dha fund abuzimit me meritën; është kjo arsyeja pse unë jam sot anëtar i PS.

Fillo Anetaresimin