Vangjush Dako

Vangjush Dako

ANËTAR I KRYESISË

Vangjush Dako, i lindur në Durrës më 29 nëntor 1966, u zgjodh kryetar i Bashkisë së Durrësit për një mandat të dytë në zgjedhjet lokale të vitit 2011. Ai ka përfunduar studimet e larta në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit në Universitetin e Tiranës. Për disa vjet është angazhuar në sipërmarrje private ndërsa pas angazhimit në politikë ka mbajtur postin e Kryeinspektorit të Inspektoriatit Ndërtimor të Qarkut Durrës dhe atë të Drejtorit të Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme për Qarkun Durrës. Vangjush Dako është anëtar i Kryesisë së Partisë Socialiste.

 

 

 

 

 

Vangjush Dakon mund ta kontaktoni në:

 

 

Numri i telefonit: +355 52 22 23 10

 

Email : vangjush.dako@durres.gov.al

Ndaje me miqtë: