Alfred Peza

Alfred Peza

Sekretar për Marrëdhëniet me Shoqërinë Civile dhe Mediat

Alfred Peza lindi në Peqin, më 26 shkurt 1967. Ka kryer studimet e larta në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan, dega gjuhë-letërsi. Po ashtu ka kryer Shkollën e Lartë të Oficerëve në Tiranë. Karriera e tij profesionale ka qenë e përqendruar në fushën e gazetarisë. Ka qenë kryeredaktor në gazetën “Shekulli”, “Shqip”, “Koha Jonë”, “Korrieri”. Ka qenë Drejtor i Përgjithshëm në televizionin “Ora News” dhe drejtor informacioni në televizionin “Vizion +”.

Zoti Peza është zgjedhur deputet i Partisë Socialiste në vitin 2013 dhe është nënkryetar i Komisionit të Edukimit dhe Mjeteve të Informimit Publik.

Ndaje me miqtë: