Të reja

PLATFORMA
E ANETARESISE

NJIHUNI ME
APLIKACIONIN MË TË RI!

PLATFORMA E ANËTARËSISË

ANETAR.PS.AL

KLIKO PËR TA SHKARKUAR!

MË SHUMË!

BËHU PJESË E PROGRESIT DHE FRYMËS EUROPIANE

BASHKOHU ME PARTINË SOCIALISTE DUKE PLOTËSUAR FORMULARIN ONLINE. BRENDA NJË JAVE, KOORDINATORI I
PARTISË SOCIALISTE NË ZONËN KU BANONI DO TË VIHET NË KONTAKT ME JU.